ΚΟΣΤΟΣ ELTA COURIER: 2€

  • Εντός Θεσσαλονίκης παράδοση από 1 έως 2 ημέρες
    -από το φυσικό μας κατάστημα, ωράριο αγοράς (δωρεάν)
  • Υπόλοιπη Ελλάδα:3-5 ημέρες ανάλογα με την περιοχή,παρακαλούμε εάν είστε σε περιοχή εκτός πόλεων να επικοινωνήσετε μαζί μας γιατί μεγάλο μέρος της ελληνικής επαρχίας θεωρείται με βάση τις ελληνικές μεταφορικές εταιρείες δυσπρόσιτες περιοχές. Αυτή είναι και η αιτία που αλλάζει το κόστος  των μεταφορικών στην προκειμένη περίπτωση.
  • Επομένως, αν η αποστολή γίνει μέσω μεταφορικής και είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, αναγκαστικά το κόστος αποστολής αλλάζει. Για αυτόν τον λόγο παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας. Ειδικά σε περιπτώσεις αντικαταβολής και μέσω PayPalΝα σας επισημάνουμε ότι για αγορές μέσω κάρτας πιστωτικής μπορείτε να επιλέξετε έως και έξι (6) άτοκες δόσεις.

ΚΥΠΡΟΣ

Η αποστολή γίνεται με Speedex και Akis Courier με πλοίο. Τα δέματα αποστέλλονται από Θεσ/νίκη κάθε Τετάρτη και φτάνουν στον παραλήπτη την επόμενη Τρίτη. Το κόστος για αποστολή στην Κύπρο είναι στα 10€.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  

1.Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 1-5 εργάσιμων ημερών (για ΕΛΛΑΔΑ) από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας (κατά τις ώρες 9:00 – 17:00) από την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που μας ορίζετε στη φόρμα παραγγελίας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε το Κατάστημα σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας ταχυμεταφορών. Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησής σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή.  

2.Το Κατάστημα απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.